Jumat, 24 Februari 2012

Anggun in Cosmopolitan Bulgaria

Ангън на финала на българската Евровизия

Световноизвестната певица Ангън /Anggun/, която ще представи Франция на Евровизия 2012 през май, ще бъде специален гост на българския финал на 29 февруари в Зала 1 на НДК, съобщиха от БНТ.

С това обаче няма да се ограничат гостите, които ще уважат българската публика. Преговори се водят и с други популярни европейски изпълнители, а участието на още един представител от Евровизия 2012 е почти сигурно.

Екзотичната французойка ще представи пред българската публика песента си за конкурса Echo (You and I). Тя предстои да бъде издадена този месец. Композицията ще е на френски и английски, а автори са Уилям Русо, Жан-Пиер Пило, Вероника Фераро, която работи с Давид Гета и самата Ангън.
Първият ъ сингъл Kembalilah Kasih става и първият индонезийски клип, участвал в програмата на MTV Asia. През 1992 се мести във Франция. Кариерата ъ в Европа потръгва, след като започва да работи с продуцента Ерик Бенци /Erick Benzi/. През 1997 издава първия си албум на френски Au nom de la lune, който се продава в над 200 000 копия и е рекорд за изпълнител от Азия.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar