Senin, 12 Maret 2012

Anggun és Varga Viktor (ESC 2012) duettben énekli az Echo-t



Tudósító: Klész Imre
Forrás: est.hu – facebook.com/ogae-rest-of-the-world-eurovision-south-africa
Az Eurovíziós Dalfesztivál idei francia versenyzője, Anggun az interneten akadt rá Varga Viktor “Waited All My Life” című dalára, ami azonnal megtetszett az énekesnőnek. Fel is vette a kapcsolatot a Viktorral a kiadón keresztül, így elkészült az Echo (Visszhang, You and I) című versenydal három nyelvű változata, kifejezetten a magyar rajongók számára.

A hazai zenei színtér egyik legszínesebb egyénisége, Varga Viktor hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy a francia popsztárral énekelhet, valamint reménykedik benne, hogy a felvétel legalább akkora siker lesz, mint két éve Lehet zöld az ég… című szólódala – írja az est.hu.
A cikk szerint a francia-angol-magyar verzió promóciós célokra készült, és tárgyalások folynak egy esetleges budapesti fellépésről is.
Az esckaz.com Facebook oldalán egy Anggunnal készült interjúból kiderült, hogy a dal teljes angol nyelvű verziójának elkészítése folyamatban van, de nemcsak Varga Viktorral, hanem Claudia Faniello-val (Málta – NF 08, 09, 10, 11) és Niels Brinck-kel (Dánia – ESC 2009) is felveszik a dalt népszerűsítési célból a helyi piacok számára, és szeretne megnyerni egy orosz művészt is.

Link : http://eschungary.hu/rajongunk/varga-viktor-es-anggun-esc-2012-duettben-enekli-az-echo-t/

Tidak ada komentar:

Posting Komentar